KOKO-kassan palvelut koottuna

Työttömäksi jääminen tai lomautus edessä? Meidän tehtävämme KOKOssa on auttaa. Jos mielessä on kysymyksiä, työttömyysturva-asiantuntijamme ovat yhden puhelinsoiton tai chat-yhteyden päässä. Ansiopäivärahan haku on helppoa eAsiointi-palvelussamme.

Puhelinpalvelu

Puhelinpalvelumme palvelee maanantaista torstaihin klo 10–15 ja perjantaisin klo 10–13 numerossa 09 4763 7600. Ruuhka-aikoina käytössä on takaisinsoittopalvelu.

eAsiointi

KOKOn eAsioinnissa voit viestitellä ja chatata asiantuntijoidemme kanssa sekä hakea ansiopäivärahaa, toimittaa liitteitä ja päivittää yhteystietosi. eAsioinnista näet myös oman kassajäsenyytesi tilan.

Palvelemme sinua eAsioinnissa chatin kautta maanantaista torstaihin klo 10–15 ja perjantaisin klo 10–13. Kirjaudu eAsiointiin ja löydät chatin oikeasta alakulmasta. Chat palvelee sinua parhaiten nopeissa kysymyksissä. Jos on tarpeen sukeltaa syvemmälle, puhelinpalvelumme tai eViesti eAsioinnin kautta voivat olla oikeampi osoite.

Muista hyödyntää myös nämä eAsioinnin ominaisuudet:

  • vaihda postitettavat päivärahapäätökset sähköisiin päätöksiin
  • tilaa sähköpostiisi muistutus seuraavan jatkohakemuksen lähettämisestä
  • tilaa maksuilmoitus tekstiviestinä

Löydät valinnat Asetukset-kohdasta.

eAsiointi-palvelu on kaikkien KOKOn jäsenten käytössä. Voit kirjautua omilla verkkopankkitunnuksillasi. Kirjaudu eAsiointiin tästä

Etätapaaminen

Voit varata myös ajan asiakaspalvelutapaamiseen, joka toteutetaan etänä Teamsin välityksellä. Katso varauskalenteri ja ohjeet täältä: Ohjeet etäyhteystapaamiseen

Ansioturvatietoa verkkosivuilla

Verkkosivuiltamme löydät tietoa maksamistamme etuuksista ja vastauksia moniin kysymyksiin. Verkkosivujen chatbottia kannattaa myös kokeilla. Chatbottiin on koottu vastauksia yleisimpiin kysymyksiin aihealueittain, eikä se ole oikea asiakaspalvelija (kuten eAsioinnin chatissa). Tiedon etsimisessä chatbotti on kuitenkin näppärä apulainen.

Katso myös:

Tarkemmat ohjeet eAsioinnin chatin käyttöön: Tervetuloa asioimaan eAsioinnin chattiin

Tietoa sähköisestä päivärahapäätöksestä: Vaihda sähköiseen päivärahapäätökseen – saat tiedon maksusta nopeammin

KOKOn yhteystiedot