Jäsenmaksu

Vuonna 2021 KOKO-kassan jäsenmaksu on 66 euroa, eli 5,50 euroa kuukaudessa. Vuoden 2022 jäsenmaksu on 63 euroa.

Jäsenmaksulaskut lähetetään kassan suorajäsenille tammi-helmikuussa. Suorajäsenen laskutustavat ovat paperilasku (oletus) ja e-lasku. Jos haluat vaihtaa paperisen laskun e-laskuun, tee e-laskusopimus omassa verkkopankissasi. Valitse laskuttajaksi Korkeasti koulutettujen työttömyyskassa KOKO ja kirjaa yksilöintitiedoksi henkilötunnuksesi. Lisätietoja e-laskusopimuksen tekemisestä saat omasta pankistasi.

Ammattiliiton kautta kassaan kuuluvien jäsenmaksut laskuttaa liitto. Ole siis tarvittaessa jäsenmaksuasioissa yhteydessä omaan liittoosi, jos olet KOKOn jäsen liiton kautta.

Jäsenmaksu maksetaan siltä ajalta, miltä jäsenyys on vuoden aikana voimassa. Maksu laskutetaan liittymiskuukaudesta alkaen ja se voidaan palauttaa jäsenyytesi päättyessä niiltä kalenterikuukausilta, jolloin et ole ollut jäsen.

Jäsenmaksu on kaikille saman suuruinen, ja se tulee maksaa vaikka olisit työttömänä, äitiysvapaalla, hoitovapaalla, varusmiespalveluksessa tai opiskelijana. KOKOn jäsenmaksusta ei voi saada alennusta tai vapautusta (toisin kuin liiton jäsenmaksusta).

Jäsenmaksun suuruus vahvistetaan vuosittain marras-joulukuussa, ja uudesta jäsenmaksusta tiedotetaan KOKOn verkkosivuilla. Työttömyyskassa ilmoittaa maksetut jäsenmaksut suoraan verottajalle.

Muista ilmoittaa kassalle muutokset yhteystiedoissasi ja muissa jäsenyyteesi liittyvissä asioissa. Ilmoituksen voit tehdä kirjallisesti, eAsiointi-palvelussa tai yhteydenottolomakkeella.