Urasampo tarjoaa maksuttomia urapalveluita Pohjois-Suomessa

Oulussa toimiva Urasampo tarjoaa maksuttomia urapalveluja pohjoissuomalaisille korkeakoulutetuille ja valmistumisvaiheen korkeakouluopiskelijoille.

Kolmevuotisen ESR-hankkeen lyhyet uravalmennukset keskittyvät työnhakutaitoihin ja työelämäosaamiseen rekrytoinnin ammattilaisten ja ura-asiantuntijoiden johdolla. Keskeisiä aiheita ovat muiden muassa omien vahvuusalueiden kartoittaminen ja sanoittaminen, LinkedIn työnhaussa ja henkilöbrändäyksessä, oman osaamisen markkinoiminen, verkostoitumistaidot ja piilotyöpaikkojen löytäminen.

Hankkeen taustalla on liuta pohjoissuomalaisia kaupunkeja ja kuntia, akavalaisia ammattijärjestöjä, Oulun ja Lapin yliopistot sekä neljä ammattikorkeakoulua. Urasammon oleellisimmat sisällöt tuotetaan myös webinaareina nettiin, josta koulutussisällöt ovat kaikkien korkeakoulutettujen katsottavissa.

Valmennusten lisäksi Urasampo pyörittää Oulussa Uranostajat-vertaisryhmätoimintaa, joka tarjoaa työnhaun tueksi käytännön sparrausta, uusia näkökulmia ja innostusta. Myös ryhmätoiminnasta lanseerataan lokakuussa nettiversio VertaisVerkko, joka on suunnattu koko Pohjois-Suomen alueelle.

Hankkeen nettisivut: http://www.urasampo.fi/

Lisätiedustelut: Hankepäällikkö Sami Lopakka, sami.lopakka@urasampo.fi, puh. 045 2373 206