Tiesitkö jo tämän päivärahahakemuksesi täytöstä?

Päivärahahakemuksessa on nykyisin valmiina palkka- ja työsuhdetietoja, jotka on saatu suoraan tulorekisteristä. Esitäytettyjen tietojen vuoksi hakemuksen täyttö on entistäkin nopeampaa ja usein liitteitä hakemukseen tarvitaan vähemmän.

Tarkista esitäytetyt tiedot

Esitäytetyt tiedot kannattaa aina itsekin tarkistaa ja tarvittaessa täydentää. Jos palkkatiedot ovat puutteellisia tai esitäytettyjä tulotietoja ei ole, liitä hakemukseen palkkatodistus tai palkkalaskelmat. Esimerkiksi yritystoiminnan tuloja ei ilmoiteta tulorekisteriin, joten niistä tarvitsemme selvityksen sinulta itseltäsi.

Tallenna tarvittaessa hakemuksesi keskeneräisenä ja täydennä myöhemmin

Voit tallentaa hakemuksesi myös keskeneräisenä ja jatkaa täyttämistä myöhemmin. Voit myös täydentää tietoja vielä hakemuksen jättämisen jälkeenkin ”uusia tulotietoja” -painikkeen kautta, joka löytyy eAsioinnin etusivulta. Jos olet jo jättänyt hakemuksen, kannattaa hakemus kuitenkin täydentää loppuun mahdollisimman pian, jotta hakemuksesi saadaan käsiteltyä viivytyksettä.

Joskus tulorekisterissä olevat tiedot eivät ole sellaisenaan riittäviä hakemuksesi käsittelemiseksi. Tällöin asiantuntijamme pyytää sinulta lisätietoja hakemusta käsitellessään.

Anna palautetta

Kehitämme palveluitamme kaiken aikaa, jotta asiointisi meillä KOKOssa sujuisi mahdollisimman mukavasti ja jouhevasti. Vinkkaa meille kehitysehdotuksesi vaikka eAsioinnin uloskirjautumissivun ”anna palautetta” -linkistä!