Helposti yhteys KOKO-kassaan

Työttömäksi jääminen tai lomautus edessä? Meidän tehtävämme KOKOssa on auttaa. Jos mielessä on kysymyksiä, työttömyysturva-asiantuntijamme ovat yhden puhelinsoiton tai Teams-tapaamisen päässä. Ansiopäivärahan haku on helppoa eAsiointi-palvelussamme.

Soita meille

Puhelinpalvelumme palvelee maanantaista torstaihin klo 10–15 ja perjantaisin klo 10–13 numerossa 09 4763 7600. Ruuhka-aikoina käytössä on takaisinsoittopalvelu.

Varaa aika etätapaamiseen

Voit varata myös ajan asiakaspalvelutapaamiseen, joka toteutetaan etänä Teamsin välityksellä. Katso varauskalenteri ja ohjeet täältä: Ohjeet etäyhteystapaamiseen

Asioi sujuvasti eAsioinnissa

KOKOn eAsioinnissa hoidat ansiopäivärahan haun ja muut kassa-asiat helposti ja nopeasti. Voit lähettää palvelun kautta meille myös viestiä, vastaamme mahdollisimman pian. Kun ilmoitat sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, saat jokaisesta eAsiointiin saapuvasta viestistä ilmoituksen.

eAsioinnissa voit lisäksi tilata sähköpostiisi muistutuksen seuraavan jatkohakemuksen lähettämisestä sekä maksuilmoituksen tekstiviestinä. Käy ruksimassa haluamasi valinnat Asetukset-kohdasta.

Omien yhteystietojen päivittäminen ja jäsenyyden tilan tarkistus hoituu niin ikään eAsioinnissa. Palvelu on kaikkien KOKOn jäsenten käytössä ja voit kirjautua omilla verkkopankkitunnuksillasi. Kirjaudu eAsiointiin tästä

Ansioturvatietoa verkkosivuilla ja chatbotissa

Verkkosivuiltamme löydät tietoa maksamistamme etuuksista ja vastauksia moniin kysymyksiin. Nettisivuilla ja eAsioinnissa olevaa chatbottia kannattaa myös kokeilla. Chatbottiin on koottu vastauksia yleisimpiin kysymyksiin aihealueittain eikä se ole oikea asiakaspalvelija. Tiedon etsimisessä chatbotti on kuitenkin näppärä apulainen.