ETTK-kassa sulautuu KOKOon vuoden 2024 alusta

Erityisalojen Toimihenkilöiden Työttömyyskassa ETTK sulautuu KOKOon 1.1.2024. KOKOlla on jäseniä sulautumisen jälkeen noin 270 000. KOKO vahvistaa asemaansa Suomen toiseksi suurimpana työttömyyskassana.

– Kassojen jäsenten taustat ovat samankaltaisia, joten sulautuminen on järkevää. Meitä KOKOa ja ETTK:ta yhdistää halu tarjota jäsenillemme ensiluokkaista asiakaspalvelua. Kummankin kassan jäsenet ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun. Uskomme, että yhdistämällä voimamme, meillä on mahdollisuus vastata entistäkin paremmin jäsentemme tarpeisiin, kertoo KOKOn kassanjohtaja Outi Mäki.

Sulautuminen ei aiheuta muutoksia KOKOn nykyisille jäsenille. Sulautuminen ei edellytä myöskään ETTK-kassan jäseniltä mitään toimenpiteitä, eikä heidän kerryttämäänsä työttömyysturvaan tai ansiopäivärahamaksatukseensa tule muutoksia.

KOKO-kassa palvelee ETTK-kassan jäseniä 1.1.2024 alkaen. KOKO ja ETTK tiedottavat jäseniä lisää vielä lähempänä sulautumisen toteutumista.

– ETTK:n jäsenten osalta kassojen sulautuminen tarkoittaa parempia ja laajempia palvelukanavia arjessa. KOKOn sähköiset palvelut ovat pitkälle kehittyneitä ja jäsenten arvostamia. KOKO on vakavarainen ja vastuullinen työttömyyskassa, johon on hyvä liittyä, sanoo ETTK-kassan hallituksen puheenjohtaja Marko Nurmi.

Kassojen fuusio on hyväksytty 11.2.2023 ETTK:n edustajiston kokouksessa ja 13.2.2023 KOKOn ylimääräisessä kassan kokouksessa.

KOKO on ylpeä siitä, että se palvelee jäseniään parhaalla mahdollisella tavalla, ja toivottaa ETTK-kassalaiset lämpimästi tervetulleiksi!