Näin palvelemme sinua KOKOssa

Jäitkö työttömäksi tai lomautettiinko sinut? Meidän tehtävämme KOKOssa on auttaa. Jos mielessäsi on kysymyksiä, työttömyysturva-asiantuntijamme ovat sinua varten. Ansiopäivärahan haku on helppoa eAsiointi-palvelussamme.

eAsiointi

KOKOn eAsioinnissa voit viestitellä tai chatata asiantuntijoidemme kanssa sekä hakea ansiopäivärahaa, toimittaa liitteitä ja päivittää yhteystietosi. eAsioinnista näet myös oman kassajäsenyytesi tilan.

Palvelemme sinua eAsioinnin chatissa maanantaista torstaihin klo 10–15 ja perjantaisin klo 10–13. Kirjaudu eAsiointiin ja löydät chatin oikeasta alakulmasta. Chat palvelee sinua parhaiten nopeissa kysymyksissä. Jos on tarpeen sukeltaa syvemmälle, puhelinpalvelumme tai eViesti eAsioinnin kautta voivat olla oikeampi osoite.

Muista hyödyntää myös nämä:

  • vaihda postitettavat päivärahapäätökset sähköisiin päätöksiin
  • tilaa sähköpostiisi muistutus seuraavan jatkohakemuksen lähettämisestä
  • tilaa maksuilmoitus tekstiviestinä

Löydät valinnat eAsioinnin Asetukset-kohdasta.

eAsiointi on kaikkien KOKOn jäsenten käytössä, ja sinne kirjaudutaan omilla verkkopankkitunnuksilla.

Puhelinpalvelu

Puhelinpalvelumme palvelee maanantaista torstaihin klo 10–15 ja perjantaisin klo 10–13 numerossa 09 4763 7600. Ruuhka-aikoina käytössä on takaisinsoittopalvelu.

Etätapaaminen

Voit myös varata ajan asiakaspalvelutapaamiseen, joka toteutetaan etänä Teamsin välityksellä. Katso varauskalenteri ja ohjeet täältä: Ohjeet etäyhteystapaamiseen

Tietoa verkkosivuilla ja uutiskirjeessä

Verkkosivuiltamme löydät aihealueiksi jäsenneltyä tietoa etuuksia ja palveluitamme koskien. Vastauksen kaipaamaasi asiaan voit tarkistaa myös Usein kysytyistä kysymyksistä. Ajankohtaista-osion uutisia lukemalla pysyt kärryillä työttömyysturvan muutoksista.

Voit myös tilata uutiskirjeemme, jolloin saat viimeisimmät kuulumiset suoraan omaan sähköpostiisi.

Kurkista löytyykö sinulle mielekästä ohjelmaa Tukea työnhakuun -sivuiltamme. Jaamme siellä tietoa liittojen ja muiden yleishyödyllisten organisaatioiden järjestämistä kaikille jäsenillemme avoimista ja suurelta osin maksuttomista tilaisuuksista.

Päivärahahakemusten ajantasaisen käsittelytilanteen näet verkkosivustomme etusivulta.

Katso myös:

Tietoa sähköisestä päivärahapäätöksestä: Vaihda sähköiseen päivärahapäätökseen – saat tiedon maksusta nopeammin

KOKOn yhteystiedot