Osallistu webinaariin: Monimuotoisuus työelämässä – Hyödyt, haasteet ja tietämättömyys

ASIAn webinaarisarjan aiheita ovat muun muassa työelämään liittyvät lainsäädännön muutokset, johtaminen, työsuhdeasiat, työhyvinvointi ja sekä työelämän tasa-arvo ja perhevapaauudistus. Seuraava webinaari on maanantaina 17.6. kello 9.00-9.45.

ASIAn webinaarisarjan huhtikuun teemana: Työsopimus – tarkista, että ainakin nämä asiat löytyvät siitä

ASIAn työelämä -sarjan webinaarissa tiistaina 16.4. klo 9.00 -9.45 ASIAn työmarkkinajuristi Janina Hirvelä kertoo, mihin kaikkeen työsopimusta solmittaessa kannattaa kiinnittää huomiota.

Maksuttomia koulutuksia työttömille

TJS Opintokeskus järjestää maksuttomia koulutuksia työttömille ja työttömyysuhan alla oleville. Kevään teemoina muun muassa Työnhakuvideo tekoälyllä ja Suoratyönhaku.

Osallistu webinaariin: Mitä tapahtuu muutosneuvottelujen jälkeen?

Muutosneuvottelut ovat usein kova paikka. Ne horjuttavat hallinnan tunnetta ja herättävät monia kysymyksiä. Tule kuulemaan kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin asiaa muutosneuvotteluista. Webinaarin puhujana on ASIA ry:n työsuhdeasiantuntija Heikki Kähkönen.

YTYn webinaari: Työsuhteen tunnusmerkit

Millä edellytyksillä syntyy työsuhde? Voidaanko toimeksiantosuhteesta sopia vapaasti? YTYn Työelämä-sarjan webinaarissa keskiviikkona 8.11. YTYn työmarkkinajuristi Janina Hirvelä vastaa mm. näihin kysymyksiin. Webinaari on kaikille avoin ja maksuton.

YTYn webinaari: Yhdenvertaisuuden edistäminen työelämässä

Yhdenvertainen työelämä – miten sitä rakennetaan? Kenen vastuulla on huolehtia siitä, että työpaikalle syntyy erilaisuutta salliva ja hyödyntävä kulttuuri? Kaikille avoin ja maksuton YTYn webinaari järjestetään torstaina 28.9. klo 9.00-9.45.

YTYn webinaarisarjan kesäkuun teemana: Haitallinen kuormitus asiantuntijatyössä

Kaikille avoin ja maksuton webinaari järjestetään tiistaina 6.6. klo 9.00.

YTYn webinaarisarjan helmikuun teemana: Miten kukoistus syntyy työpaikalle?

Mitkä ovat oleelliset kulmakivet onnistumista ruokkivaan kulttuuriin ja mitkä tekijät estävät tai tuovat kitkerää sivumakua työntekemiseen? Kaikille avoin ja maksuton webinaari on keskiviikkona 15.2.

Osallistu työnhakutaitoja kehittäviin koulutuksiin

TJS Opintokeskus järjestää kevään aikana kaikille avoimia ja ilmaisia työnhakutaitoja kehittäviä koulutuksia. Katso, olisiko tässä sinulle ajankohtaisia sekä kiinnostavia teemoja ja ilmoittaudu mukaan!

YTYn webinaarisarjan joulukuun teemana häirintä ja epäasiallinen kohtelu työpaikalla

YTYn työsuhdeasiantuntija Heikki Kähkönen kertoo webinaarissa, miten työntekijän tulee toimia, jos havaitsee häirintää tai epäasiallista kohtelua, ja millaisiin toimiin työnantajan on ryhdyttävä. Kaikille avoin ja maksuton webinaari on keskiviikkona 14.12.

YTYn webinaarisarjan marraskuun teemana harmaa ylityö, liukumaleikkurit ja työaikasuojelu

YTYn työmarkkinajuristi Janina Hirvelä kertoo webinaarissa, mihin kaikkeen harmaa ylityö vaikuttaa ja miksi siitä ei makseta työntekijälle ylityökorvauksia. Kaikille avoin ja maksuton webinaari on keskiviikkona 9.11.

YTYn webinaarisarjan kesäkuun aiheena työpaikan vaihtaminen

YTYn työelämäaiheiset webinaarit järjestetään kevätkaudella aina kuun ensimmäisenä tiistaina. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tiistaina 7.6. aiheena on työpaikan vaihtaminen ja kysymyksiin on vastaamassa YTYn työmarkkinajuristi Jaana Liimatainen.