YTYn webinaarisarjan joulukuun teemana häirintä ja epäasiallinen kohtelu työpaikalla

YTYn työsuhdeasiantuntija Heikki Kähkönen kertoo webinaarissa, miten työntekijän tulee toimia, jos havaitsee häirintää tai epäasiallista kohtelua, ja millaisiin toimiin työnantajan on ryhdyttävä. Kaikille avoin ja maksuton webinaari on keskiviikkona 14.12.

YTYn webinaarisarjan marraskuun teemana harmaa ylityö, liukumaleikkurit ja työaikasuojelu

YTYn työmarkkinajuristi Janina Hirvelä kertoo webinaarissa, mihin kaikkeen harmaa ylityö vaikuttaa ja miksi siitä ei makseta työntekijälle ylityökorvauksia. Kaikille avoin ja maksuton webinaari on keskiviikkona 9.11.

YTYn webinaarisarjan kesäkuun aiheena työpaikan vaihtaminen

YTYn työelämäaiheiset webinaarit järjestetään kevätkaudella aina kuun ensimmäisenä tiistaina. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tiistaina 7.6. aiheena on työpaikan vaihtaminen ja kysymyksiin on vastaamassa YTYn työmarkkinajuristi Jaana Liimatainen.

YTYn webinaarisarjan toukokuun teemana työsuhteen ehtojen muuttaminen

YTYn työelämäaiheiset webinaarit järjestetään kevätkaudella aina kuun ensimmäisenä tiistaina. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tiistaina 3.5. aiheena on työsuhteen ehtojen muuttaminen ja keskustelemassa on YTYn työmarkkinajohtaja Sirpa Leppäluoto.

Insinööriliiton avoimet webinaarit tukevat työnhakua eri vaiheissa

Insinööriliitto järjestää huhti-kesäkuussa kolme kaikille avointa ja maksutonta webinaaria, joista saat ohjeita oman työnhaun haltuunottoon, haastatteluihin valmistautumiseen ja koeajalla menestymiseen. Kouluttajina toimivat koulutuspäällikkö Jouni Röksä ja uravalmentaja Veera Udd.

YTYn webinaarisarjan huhtikuun teemana perhevapaauudistus

YTYn työelämäaiheiset webinaarit järjestetään kevätkaudella aina kuun ensimmäisenä tiistaina. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tiistaina 5.4. keskustellaan perhevapaauudistuksen vaikutuksista Akavan tasa-arvo- ja työympäristöpäällikkö Lotta Savinkon johdolla.

YTYn webinaarisarjan maaliskuun teemana ammattimainen johtaminen

YTYn työelämäaiheiset webinaarit järjestetään kevätkaudella aina kuun ensimmäisenä tiistaina. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Tiistaina 8.3. puhumassa on laajan uran eri lajien valmennuksessa tehnyt urheiluvaikuttaja Kyösti Lampinen.

Kaikille avoimia ja ilmaisia urawebinaareja tarjolla maaliskuussa

Akavalaisten liittojen rahoittama Momentum-hanke tuottaa maaliskuussa peräti kymmenen live-webinaaria. Osallistuminen on maksutonta, ja voit osallistua webinaareihin mistä päin Suomea tahansa.