Insinööriliiton avoimet webinaarit tukevat työnhakua eri vaiheissa

Insinööriliitto järjestää huhti-kesäkuussa kolme kaikille avointa ja maksutonta webinaaria, joista saat ohjeita oman työnhaun haltuunottoon, haastatteluihin valmistautumiseen ja koeajalla menestymiseen.

Menesty koeajalla

Huom: tämä webinaari siirretty toukokuulta uuteen ajankohtaan: 14.6.2022 klo 09:00–11:00

Mahtavaa, työpaikka varmistui, vihdoin olin ykkönen! Juuri kun olet saanut kirkkaimman kruunun työpaikan suhteen, hiipii mieleesi epävarmuus. Pääsenkö läpi koeajan?

Webinaarissa käydään läpi koeajan haasteita ja sitä miten voit itse vaikuttaa työsuhteen jatkumiseen. Vaikka aina tilanne ei ole sinun käsissäsi, tärkeää on että teet parhaasi. Koulutuksen avulla voit luoda muistilistan, joka auttaa sinua koeajalla onnistumisessa.

Koulutuksen sisältöä:

  • Vihdoin olin ykkönen, sinulla on lupa iloita
  • Varmuus paikan pitämisen suhteen
  • Koeaika – sinun sekä työnantajan tilaisuus miettiä tuliko valittua oikein
  • Menetelmiä vakuuttaa työnantaja valinnasta
  • Positiivisuus ja hyvinvointi koeajalla

Kouluttajana toimii Insinööriliiton uravalmentaja Veera Udd, joka on koulutustaustaltaan uravalmentaja, opettaja sekä insinööri. Veeran sydäntä lähellä on toisen auttaminen, yksilön tarpeet ja toiveet huomioiden.

Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot

Kiitettävä hakemus ja CV

21.4.2022 klo 09:00–10:00

Hakupaperit iskukuntoon lyhyesti ja ytimekkäästi! Tule kuuntelemaan täsmäohjeet siitä, mitä vaaditaan hyviltä hakupapereilta ja mistä koostuu hyvä CV ja hakemus. Tarkoituksena on ottaa haltuun oma työnhaku ja löytää itselle se unelmien työpaikka.

Kouluttajana toimii Insinööriliiton koulutuspäällikkö Jouni Röksä (FM, VPD, JET), jolla on kymmenien vuosien kokemus urasuunnittelusta ja taktisesta työnhausta.

Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot

Haastattelun monet eri muodot

26.4.2022 klo 09:00–10:00

Haastattelu ja siihen valmistautuminen. Webinaarissa pureudutaan haastatteluiden eroihin ja siihen miten erotut eduksesi.  Tarkoitushan on olla hyvä ykkönen eikä ikuisesti hyvä kakkosvaihtoehto valittavien joukossa!

Kouluttajana toimii Insinööriliiton uravalmentaja Veera Udd, joka on koulutustaustaltaan uravalmentaja, opettaja sekä insinööri.

Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot