Tervetuloa KOKO-kassan jäseneksi ETTK-kassalainen!  

ETTK-kassa sulautui 1.1.2024 Korkeasti koulutettujen kassa KOKOon. Jos olet ollut katkotta ETTK:n jäsen, olet nyt KOKOn jäsen.

Kassojen yhdistyminen ei edellytä sinulta toimenpiteitä eikä vaikuta työttömyysturvaoikeuksiisi.

 Näin asioit meillä KOKOssa

KOKOn jäsenenä asioit kätevästi eAsiointi-palvelussamme. eAsioinnissa voit viestitellä ja chatata asiantuntijoidemme kanssa sekä hakea ansiopäivärahaa, toimittaa liitteitä ja päivittää yhteystietosi. eAsioinnin kautta voit myös tilata muistutuksen päivärahahakemuksen jättämisestä sekä tekstiviestinä saapuvan maksuilmoituksen.

Puhelimitse palvelemme ma–to klo 10–15 ja pe klo 10–13 numerossa 09 4763 7600. Tarvittaessa voit myös varata ajan asiakaspalvelutapaamiseen, joka toteutetaan etäyhteydellä Teamsin välityksellä. Lisätietoja tavoittamisestamme sekä poikkeuspalveluajat näet Yhteystiedot-sivulta.

Päivärahahakemusten käsittelytilanteen löydät etusivulta.

Lue lisää:

KOKO-kassan palvelut koottuna

Työttömyyspäivärahan hakeminen

Jäsenmaksu

KOKO-kassan jäsenmaksu on vuosimaksu, ja vuonna 2024 se on 63 euroa. Jos kuulut kassaan liiton kautta, liittosi laskuttaa sinulta KOKOn jäsenmaksun.

Liittoihin kuulumattomille ETTK-kassasta KOKOon siirtyneille suorajäsenille KOKO postittaa vuoden 2024 laskut viikolla 8.

Tarkempia tietoja jäsenmaksuista, laskutuksesta ja KOKOn jäsenyydestä löydät Jäsenyys-osiosta.

Tietoa KOKOsta

KOKO-kassa on vuonna 1969 perustettu Suomen toiseksi suurin työttömyyskassa, johon kuuluu jo yli 270 000 palkansaajaa. Kassan säännöt ja muita tietoja meistä löydät  Tietoa KOKO-kassasta -sivulta.

Tiedote kassojen sulautumisesta: ETTK-kassa sulautuu KOKOon vuoden 2024 alusta