Hyvinvointijaksolta työkaluja jaksamiseen – hae mukaan!

Työelämän muutosvaiheet, kuten työttömyys, vaativat huolenpitoa omasta jaksamisesta.

PHT ry tarjoaa 1.askel-hyvinvointijaksoja suomalaisille lapsiperheille sekä työterveyden ulkopuolisille työikäisille aikuisille, kuten työnhakijoille, ammatinharjoittajille ja yrittäjille. Toiminta on veikkausvoittovaroilla rahoitettua ja sen tavoite on tukea työikäisten hyvinvointia ja antaa työkaluja terveyden ylläpitämiseen.

Hyvinvointijaksoja järjestetään ympäri Suomea, hyvälaatuisissa kylpylöissä ja muissa vapaa-ajan kohteissa. Useimmiten neljä vuorokautta kestävillä jaksoilla tutustutaan ammattilaisen johdolla uusiin lajeihin, tehdään kuntotestejä sekä suunnitelma hyvinvoinnin hallintaan myös tulevaisuudessa.

Hyvinvointijaksoja on kahdenlaisia. Perhejaksot on suunnattu lapsiperheille, joissa on ainakin yksi alle 17 v. lapsi ja vanhemmat voivat olla työsuhteessa tai työnhakijoita. Aikuisten hyvinvointijaksot on tarkoitettu työikäisille, jotka ovat työsuhteen ulkopuolella. Mikäli jaksolle hakee pariskuntana, riittää kun toinen hakijoista on työsuhteen ulkopuolinen.

Kaikki jaksot ovat veikkausvaroilla tuettuja. Jaksoja on eripituisia ja ne maksavat aikuisille 25 e / vrk, sisältäen majoituksen, ruoat ja ohjelman. Työttömille jaksot ovat puoleen hintaan eli 12,50 / vrk.

Lisätietoa ja hakeminen jaksoille osoitteessa: www.pht.fi